Hirdetés

ATI Hollywood: 50 millió eladott grafikuskártya

|

Az AMD tíz éve látja el grafikus egységekkel a Nintendo konzoljait, eddig 50 millió kártyát szállítottak a Wii-hez.

Hirdetés

Minden idők legsikeresebb AMD konzolegysége a Nintendo Wii játékrendszerek gyomrában megtalálható ATI Hollywood grafikuskártya, legalábbis értékesítési mutatók alapján. Március tizenegyedikén, tehát a mai nap folyamán érkezett a hivatalos bejelentés, miszerint leszállításra került az ötvenmilliomodik Hollywood kódnéven futó grafikus lapka. Korábban a Nintendo GameCube rendszerét is ellátta grafikus megoldásokkal az AMD vállalata, akik közleményükben hangsúlyozták a japán illetőségű óriással történő együttműködés fontosságát. Nem véletlenül hivatkoznak kódnévre az AMD sajtófelelősei, a Nintendo számára gyártott Hollywood pontos specifikációiról meglehetősen keveset tudni, fejlesztői minden lényeges tulajdonságát rejtegetik a halandó felhasználók elől.

nintendo-wii-console-wiimote.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)