Hirdetés

Átírhatod a The Walking Dead első évadainak eseményeit egy új, nagyszabású játékban

|

A The Walking Dead: Destiniesben súlyos döntések várnak majd ránk, amiket Rick Grimes szerepében kell meghoznunk.

Hirdetés

Nehéz lenne jó The Walking Dead játékot mondani a Telltale sorozatán kívül, sőt, több a kifejezetten rossz, mint a szimplán középszerű, de az semmiképp nem baj, ha próbálkozások legalább vannak. 

Most az utóbbi években főleg Nickelodeon játékokkal foglalkozó GameMill Entertainment (érdekesség, hogy ők adták ki húsz éve a Big Rigs: Over the Road Racinget, minden idők egyik legrosszabb játékát, amit itthon a Rossz PC Játékok Sorozat tett legendássá) ugrik neki a feladatnak, ők készítik az AMC-vel együttműködésben a The Walking Dead: Destinies címet viselő, külső nézetes, történetközpontú akció-kalandjátékot.

Hirdetés

Ennek cselekménye a tévésorozat első négy évadát öleli fel, de döntéseink megváltoztathatják az események alakulását. Rick Grimest alakítjuk, és ellátogatunk majd a Greene-ék farmjára, a börtönbe, Woodburybe és Atlantába.

Rick mellett Shane, Michonne, Carol, és Daryl is kiemelt szerepet kap, egyedi képességekkel járulnak hozzá a túléléshez, valamint fontos lesz, hogy jól bánjunk erőforrásainkkal, mert semmiből nem lesz végtelen - közelharci fegyverekből és lőszerből sem.

Azért nagy dolgokat nem érdemes tőle várni, mert olcsóbbra árazzák be, mint egy AAA játékot. PC-n, PlayStation és Xbox platformokon, valamint Switchen játszhatunk majd vele.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)