Hirdetés

Jövő héten jön a Ubisoft következő játéka, ami egy multis FPS lesz

|

Bár a kiadó valószínűleg az Assassin's Creed Origins startjára gyúr, előbb jön valami egészen más.

Hirdetés

Pár évvel ezelőtt a nagy kiadók elkezdtek kisebb projekteket támogatni, ki-ki a maga módján. Az Electronic Arts az Unravelt karolta fel, a Square Enix a Collective kezdeményezés keretében segít, a Ubisoft pedig saját fejlesztőinek szabadidős munkáit terelgeti a siker felé.

Hirdetés

A Grow Home-ot és Grow Upot is készítő csapat szeptember 19-én indítja útjára új játékát, mely egy egyedi látványvilágú arena shooter lesz PC-re. Az Atomega középpontjában úgynevezett exoformok állnak, amik az emberek és gépek utolsó rokonai, és egy napon úgy döntenek, egymásnak esnek. A cél, hogy gyűjtögessünk és így növeljük magunkat atomból óriássá (omegává), amit lehet úgy, hogy kerüljük a tűzharcokat, vagy úgy, hogy leküzdjük ellenfeleinket. Anyaggyűjtéssel lehet pontokat szerezni, és az a csapat nyer, amelyik a legtöbbet kaparja össze.

A meccsek nyolcfősek és tíz perc hosszúak lesznek. Az áráról még nincs hír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)