Hirdetés

Augusztusban ezt a három játékot kapják ajándékba a PlayStation Plus előfizetői

|

Egy exkluzív címet és két multiplatform alkotást választott ki a Sony.

Hirdetés

Egy időben komoly verseny zajlott a Sony és a Microsoft között a tekintetben, hogy melyik konzolgyártó tud értékesebb, izgalmasabb, menőbb ajándék játékokat adni előfizetőinek. A redmondiak azonban a Game Pass felfutását követően egyre inkább elhanyagolták az Xbox Live Goldot, az utóbbi időszakban egy-két ritka kivételtől eltekintve már csak  bödön aljáról kapartak össze olyan játékokat, amelyek kevesek pulzusát emelték meg. Nem is csoda, hogy ezt a szolgáltatást végül kivezeti a Microsoft, és egy másikkal helyettesíti.

A Sony viszont még azt követően sem engedett a havi ajándék játékok minőségéből, hogy jelentősen átalakította, sok tekintetben a Game Passhoz hasonlóvá tette a PlayStation Plust. A legolcsóbb, Essential csomag birtokában is behúzható címek választéka július folyamán a Call of Duty: Black Ops Cold Warból, az Alan Wake Remasteredből, valamint az Endling: Extinction is Foreverből állt.

Hirdetés

Ennyire talán nem impozáns a következő hónap felhozatala, de bizonyára így is akad majd jó néhány előfizető, aki örömmel adja hozzá gyűjteményéhez a PlayStation 4-exkluzív Dreamset, mellyel elképesztő műveket hozhat létre, ha már ráunt a fejlesztők vagy a közösség által kreált tartalmakra. Aki jobban kedveli a sportjátékokat, annak a PGA Tour 2K23 való, hogy az aztán a golfozás során felgyülemlett feszültséget levezesse a Death's Door című, felülnézetes akció-kalanddal, amely kiváló kritikákat kapott megjelenésekor.

A felsorolt játékok augusztus 1-je és szeptember 5-e között elérhetőek, mindegyiket el lehet indítani PlayStation 4-en, a PGA Tour 2K23-ból és a Death's Doorból telepítéskor a PS5-ös változat is választható.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)