Hirdetés

Avatar - Kibővített trailer

|

Az előzőnél jóval hosszabb, a történet egyes részleteire is fényt derítő filmelőzetes érkezett.

Hirdetés

Egyelőre korai lenne mozitörténeti mérföldkőnek nevezni James Cameron bemutatás előtt álló alkotását. Az Avatar technológiai értelemben újat hoz, ám hogy a közel 300 millió dollárból forgatott film miként marad meg az utókor emlékezetében, az még a jövő zenéje.



Az mindenesetre tény, hogy a Pandora bolygón játszódó történet meglehetősen látványos, tehát legrosszabb esetben is egy tipikus popcornmozi születésének lehetünk tanúi, amely a vetítés ideje alatt addig bombáz bennünket audio-vizuális ingerekkel, míg teljesen fel nem oldódunk bennük, s magunk mögött nem hagyjuk a nap fáradalmait.
Persze az is előfordulhat, hogy mint sci-fi, klasszikussá nemesedik, s az emberek, valamint a Na'vik közé szorult Jake kultfigurává alakul. Meglátjuk, hogy mennyire köt majd le bennünket az értékes nyersanyagra vágyó emberiség, valamint az otthonát védelmező őslakosok háborúja, és a két különböző világot képviselő szerelmesek története.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)