Hirdetés

Awakened - Kiadó kerestetik!

|

A Midway megszűnésével olyan játékok is a süllyesztőbe kerültek, amik megérdemelten ott viríthatnának a polcainkon.

Hirdetés

Ki ne szeretne szuperhős lenni? Jó, oké, tudom. Hatalmas felelősséggel járna, meg állandó rohanás lenne az élet, de kárpótolna minket a szép színes, gumibugyis-palástos jelmezünk és a gyengébbik nem hálája, akiket előszeretettel mentenénk ki a bajból.

Ha minden a tervek szerint alakult volna, akkor virtuális formában már rég játszhatnánk az eszünket egy hős bőrébe bújva. Ám sajnos - ahogyan az lenni szokott - nem mindig jönnek össze a dolgok. A Midway kapuzárása után - több címmel együtt - a Hero nevezetű produktum is bent ragadt. Szerencsére nincs minden veszve, ugyanis a Phosphor Games elkezdte locsolgatni ezt az elfeledettnek hitt magocskát.

A matéria neve ugyan megváltozott, de a vele kapcsolatos tervek és ötletek megmaradtak. A játékban egy természetfölötti erőkkel felruházott hőst hozhatunk létre, aki egy zűrzavaros metropoliszban találja magát. A város tele van katonákkal, fosztogató bandákkal és furcsa lényekkel, akik mind vízszintes helyzetben szeretnének látni minket. Az Awakened néven futó alkotás még gyerekcipőben jár, de a most kiadott videó igen csak ízletesé teszi ezt a játékot. Látványos küzdelem, monumentális rombolás és számtalan szuperképesség megvalósítása fogja jellemezni a Phosphor Games munkáját, feltéve, ha elkészül. Az érdeklődés egyre nagyobb az irányába, de sajnos egyenlőre az Awakened nem talált még kiadót. Pedig nagyon csininek tűnik...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)