Hirdetés

Defiance - a kiadónál az Activision volt igazgatója

|

Robin Kaminsky, az Activision volt igazgatója a Rift és a Defiance kiadójához, a Trion Worlds-höz csatlakozott.

Hirdetés

Kaminsky a VentureBeat-nek adott interjúban elmondta, hogy jelentős tapasztalata hasznára fog válni a Trion Worlds-nek a free-to-play MMO felhozataluk kibontakoztatásában.

„Szeretem azt, ahogy a piachoz közelednek. Online csapatként nagyon az élvonalban vannak. Igazán nagy hangsúlyt kell fektetniük a free-to-play részlegre. Úgy vélem, hogy a free-to-play játékok jelentik a jövőt, és ezért izgatott vagyok, hogy részese lehetek ennek a csapatnak.”- mondta Kaminsky.

A vezetőség új tagjai elhintették, hogy a Trion-nál már készülőben van egy sor új játék, és hogy változtatnak a mikro-tranzakciós modellhez való hozzáállásukon az éveken át tartó számos előfizetős fizetési modell után.

A 2005-től 2008-ig tartó Activision-ös szereplésén kívül Kaminsky számos nem gaming jellegű tech és játék cégnél is vezető pozíciót töltött be, valamint a Gaikai tanácsadója is volt már.

Ti próbáltátok már a Defiance-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)