Hirdetés

Az Alan Wake már május 14-én behajózik Európába.

|

A régóta tűkön ülő rajongók kikönyörögték, hogy egy héttel korábban a boltokba kerüljön az Alan Wake.

Hirdetés

Az Alan Wake angol rajongói annyira várják már a Remedy pszichothrillerének megjelenését, hogy nem bírtak magukkal, és addig cirkuszoltak, toporzékoltak, míg a Microsoft bejelentette, hogy az eredetileg tervezett május 21. helyett már egy héttel korábban, május 14-én megérkezhet a játék az európai boltokba.

Ezzel megelőzzük az amerikai játékosokat, akik csak 18-án juthatnak hozzá, és néhány könnycseppet a japánokért is hullathatunk, akikhez csak 27-én érkezik a rémálmaival Alan barátunk. Persze szó sincs vérre menő versenyről, de mivel ritka, hogy előbb kapunk meg egy játékot, mint a többi kontinens gamerei, használjuk ki az alkalmat egy gúnyos nevetésre...

Nagyon azért nem kell meghatódni, mert már tavaly nyáron befejezték a fejlesztést, és azóta polírozgatják a Remedy munkatársai, ráadásul már 2005-ben bejelentették a thrillert. Az előrehozott megjelenés természetesen csak Xbox 360-ra vonatkozik, a PC-s verzió kapcsán pedig nem az a kérdés, mikor jön, hanem hogy jön-e egyáltalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)