Hirdetés

Az Assassin's Creed Mirage városát kemény meló volt felépíteni

|

Basim kalandjának középpontja az elveszett város lesz, ami számunkra izgalmasnak ígérkezik, de fejlesztői oldalról rengeteg kutatást igényelt.

Hirdetés

A 9. évszázadban Bagdad volt a világ középpontja, és egyik legfejlettebb városa. Nem volt hát nehéz eldönteni, hogy mi legyen az Assassin's Creed Mirage eseményeinek központja, de a fejlesztőcsapat nagyon törekedett arra, hogy a nagyváros megalkotásakor a történelmi hűség is stimmeljen.

Bagdadból nem maradt túl sok a fénykora óta eltelt több mint 1000 év után, így a Ubisoft tervezőinek rengeteg kutatást kellett feltúrniuk. Erről a melóról mesél a Mirage legújabb trailere.

Hirdetés

Bagdad története a játék egyik legfontosabb eleme, így a fejlesztők igyekeztek minden apró részletre odafigyelni, és minden utcát a lehető legtöbb gonddal felépíteni. Az eredmény lélegzetelállító látvány, és egy határtalannak érződő virtuális homokozó.

Az Assassin's Creed Mirage megjelenése 2023. október 5-én lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra. Ti beszerzitek majd a játékot?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)