Hirdetés

Az Avowed lehet a TES-rajongók új kedvence, és már nem is kell sokat várnunk rá

|

A Pillars of Eternity játékok világában játszódó akció-RPG-vel az Obsidian nagyot guríthat - az Xbox Developer Directen ebből adott ízelítőt.

Hirdetés

Olyan remek játékok után, mint a Fallout: New Vegas, a South Park: The Stick of Truth, a Tyranny, a Pillars of Eternity, a Pentiment és a Grounded, könnyű rajongani az Obsidian munkássága iránt. A stúdió bármilyen műfajban is alkot, jó eséllyel egyedi lesz a végeredmény, szakértelmét pedig az akció-szerepjátékok zsánerében kamatoztathatja éppen, ugyanis a legújabb projektje a Pillars of Eternity játékok világát, Eorát bővítő Avowed lesz, ami nyomokban a Skyrimre emlékeztet. 

A sztoriról már hallottunk (egy titokzatos szigetet fedezünk fel egy távoli ország küldöttjeként, hogy utánajárjunk egy rejtélyes járványnak), és az Obsidian a játékmenetet sem rejtegette, de mindkettőről lenne még mit mesélni. Jó hír, hogy a csapat ezt meg is tette az Xbox Developer Directen. 

Hirdetés

A prezentáció elején olyan hangzatos ígéreteket kaptunk, mint hogy ez lesz az Obsidian eddigi legambíciózusabb játéka, majd belenézhettünk a harcrendszerbe (amelyben kedvünkre kombinálhatjuk a varázslatokat, fegyvereket, képességeket és egyéb eszközöket, hogy alkalmazkodjunk a különféle ellenfelekhez és a kialakítsuk a saját játékstílusunkat), és a stúdióra jellemző döntésekre is láttunk példát; jelentősen alakíthatjuk majd a történetet. A fejlesztők dicsekedtek kicsit a változatos és látványos helyszínekkel is, mindegyik régiónak meglesznek a sajátosságai. Íme: 

A Senua's Saga: Hellblade 2-höz hasonlóan az Avowed megjelenése is a levegőben lógott, és most sem lettünk sokkal okosabbak: annyi derült ki, hogy 2024 őszén jön PC-re és Xbox Series X/S-re, és mivel Xbox-fejlesztésről van szó, természetesen a megjelenés napján bekerül a Game Passba is. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)