Hirdetés

Az EA adja ki a Painkiller fejlesztőinek új játékát

|

Az EA Partners program keretében kerül kiadásra az Epic Games istállójába tartozó People Can Fly következő játéka.

Hirdetés

Karácsonyi teljes játékunk (az egyik) alkotói tavaly augusztus óta tartoznak az Epic Games szárnyai alá. Cliffy B... pardon, Mr. Bleszinski és társai olyannyira elégedettek voltak a Gears of War pc-s portjának minőségével, hogy azonnal megvásárolták a varsói csapat részvényeinek többségét. A lengyel srácok azóta egy Unreal Engine 3-ra építkező, teljesen új játékon dolgoznak, ami nem folytatás, és nem is licencen alapuló adaptáció. A megjelenés dátuma, de még a játék műfaja sem ismert (meg lennék lepve, ha nem az FPS/TPS/akció triumvirátusból kerülne ki), viszont azt már tudjuk, hogy a célplatformok listáján a PC, a PS3 és az X360 szerepel. A játék kiadását pedig, mint azt a címben is sugalltam, az EA veszi kézbe, az EA Partners program keretében (az id-féle Rage is így lát napvilágot).

Painkiller

painkiller.jpg


Kapcsolódó hír, hogy az EA hasonló megállapodást kötött a ps2-es Killer7-t is fejlesztő japán Grasshopper Manufacture-rel. A neves dizájner Goichi Suda (alias Suda51) legújabb projektje (Suda51 Horror Project) a Q Entertainment-tel közösen készül PC-re, PS3-ra és X360-ra.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)