Hirdetés

AZ EA agresszívre váltott a Take Two-val szemben

|

Februárban a Take Two visszautasította az EA felvásárlási ajánlatát, de az ügy most folytatódik... sokkal agresszívebben

Hirdetés

Az eredeti ajánlat óta a Take Two részvényesei kezdtek meglehetősen nyugtalanná válni. Egyikük még be is perelte a kiadót, azzal vádolva őket, hogy saját hasznukat nézték az üzletben, nem a részvényesekét. Ezt a helyzetet használta most ki az Electronic Arts, ugyanis újra ajánlatot tett a Take Two-ra, ezúttal azonban egyenesen a részvényeseket kereste meg. A felkínált összeg ugyanannyi, mint korábban: 26 dollár részvényenként.

John Riccitiello a következőt nyilatkozta az ügy kapcsán: "Úgy hisszük, hogy a Take Two részvényesek majd úgy tekintenek erre a kedves ajánlatra, mint egy lehetőségre, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki befektetésükből. Ezzel az ajánlattal tiszta módon hajthatjuk végre a tervezett tranzakciót".

 

ricci.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)