Hirdetés

Az EA játékok továbbra is a Steamen

|

Az EA nem kíván teljesen kivonulni a Steamről.

Hirdetés

Tegnap arról adtunk hírt, hogy a Dragon Age 2 eltűnt a Steamről, amiről John Riccitiello, az EA CEO-ja a következőket mondta:
"Az EA játékait az összes létező helyen elérhetővé tesszük, ahol csak lehet, függetlenül attól, hogy nagyon jó az, amit az Originnel létrehoztunk."



Ez tehát azt jelenti, hogy az EA játékai továbbra is jelen lesznek a Steamen, és minden olyan digitális értékesítési ponton, ahol a többi, ismertebb cím is elérhető. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az EA is elismeri a Steamet, és nem tartja jó üzletpolitikának, ha teljesen kivonul. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy az összes cím megjelenik "külső" boltokban is, hiszen a Dragon Age 2 sem véletlenül tűnt el.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)