Hirdetés

Az EA munkatársainak sem tetszik a C&C 4 védelme

|

A Command & Conquer 4 védelme nem kíméli az EA alkalmazottakat sem.

Hirdetés

Ahogy arról már beszámoltunk, a Ubisoft után az EA is felhasználta a folyamatos netkapcsolatot igénylő DMR megoldást. A helyzet elég siralmas, mert akinek nem elég stabil a netkapcsolata, igen sokszor kénytelen káromkodni a Command & Conquer 4 DRM miatt.

Azt gondolnák, hogy az EA saját emberei esetleg valami extra változatot tolnak, de nem. Az EA.com szerkesztője legalábbis tuti nem. Legutóbbi Twitter bejegyzései szerint ugyanis a Command & Conquer 4 sztorija érdekes, a játékmenet végre újszerű, de a DRM miatt az egyjátékos rész szinte játszhatatlan. Jeff Green ADSL kapcsolattal rendelkezik, és állandóan kipotyog a játékból. Véleménye szerint "a DRM hibás, valami mást kéne kitalálnunk". Egyetértünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)