Hirdetés

Az eBay nyereségesebb, mint valaha

|

Az eBay szerdán bejelentette, 52%-kal nyereségesebb az első negyedévük, mint ahogy azt a Wall Street-i brókerek megjósolták, köszönhető ez a sokat költekező embereknek a tengerentúlról, valamint a PayPal elektronikus tranzakciós eszköznek.

Hirdetés

Attól függetlenül, hogy jelentősebben nem nőtt az akciós tárgyak száma, csak az aukciók után az eBay 377.2 millió dollárt kaszált március 31-ig, még múlt évben ugyanazon időtartam alatt csak 248.3 millió volt a bevétele. Összesítve az eBay 1.77 millárd dollárt szerzett a 1.39 helyett, ami 27%-os emelkedésnek felel meg. Az eBay elnöke és fő kivitelezője Meg Whitman szerint is igen erős negyedév volt az utóbbi. Az eBay részvényei egyébként 75 centet estek szerda előtt, ám a bejelnetést követően csak úgy kapkodtak a részvények után, így körülbelül 1,15 dollárral emelkedtek a részvények árai. Az eBay egyébként a befolyt összegekből nagybevásárlás akar tartani, olyan brandek mellé, mint a Skype, a Shopping.com vagy a Renting.com, ezzel is növelve a társaság további, alaptőkéjét bevételeit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)