Hirdetés

[Frissítve] Az első infók a Skyrim DLC-ről - de csak holnap

|

Holnap kapjuk meg az első adag információt a Skyrim régóta várt, kiegészítő méretű DLC-jéről.

Hirdetés

(Frissítve) Megjöttek az első infók, bár ezek tényleg csak jelképes morzsák, aki nyomon követi a Bethesda munkásságát az simán kitalálhatta ezeket. A DLC címe Dawnguard lesz (ezt eddig is tudtuk) és valamikor a nyáron fog megjelenni, elsőként Xbox 360-ra. Igen, a PS3-as tulajoknak és a PC-seknek várni kell egy kicsit (feltehetően egy hónapot). További infókat majd az E3-on közölnek a nagyérdeművel. Ez bizony elég soványka infóáradat, bár mentségükre legyen szólva nem is ígértek nagyon sokat.

Sajnos azt a fejlesztők gyorsan megüzenték, hogy ne várjunk óriási infózuhatagot, még csak az első morzsákat vetik a kiéhezett rajongók elé.

Nem kell azonban elkeseredni, főként nem az Xbox és a Kinect tulajdonosoknak, hiszen holnap jön a az új patch, melyben már a Kinect hangvezérlés is támogatva lesz. 

Lelki szemeim előtt már meg is jelenik a következő jelenet, anyuci pici fia harmadik felszólításra sem hajlandó lenyírni a füvet vagy levinni a szemetet, mire jön a felbőszült anya és miközben a csemetéje békésen beszélget az őrökkel, elüvölti magát: UNRELENTING FORCE. Milyen édes a bosszú.

Kreatív ötletek hasonló szituációkra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)