Hirdetés

Az Epic Games Store is tavaszi vásárt tart, olcsóbban markolhattok fel nagy megjelenéseket

|

Az Epic Games nem csak hogy lenyeste a kínálatának árait, de még a hűségprogramját is felpörgette a vásár idejére.

Hirdetés

Alig kezdődött el a tavasz, de a PC-s játékpiac két legnagyobb üzlete már be is indította a szezonális partiját. A Steamhez hasonlóan az Epic Games Store sem késlekedett, több tucat prémium megjelenést húzhatunk be jelentősen nyomott árakon.

Az egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy a szokásos kupon elmaradt, így ténylegesen azt az árat kell majd leszurkolnunk a kasszánál, ami a címkén szerepel. A nagy népszerűségnek örvendő kupon elvesztéséért az Epic a Rewards programon keresztül próbál kárpótolni minket.

Hirdetés

Ez utóbbi azt jelenti, hogy a szokásos 5 százalék helyett a vásárlásaink 10 százalékát kapjuk meg kreditként. A kreditet később felhasználhatjuk további vásárlásokra, így ha több címet is megveszünk, akkor idővel akár ingyen is behúzhatunk ezt-azt.

Az akciós kínálatból mi a következőket ajánlanánk:

Ne felejtsétek el egyúttal hozzáadni kollekciótokhoz az ingyenes játékokat sem, ha már benéztek a boltba. A vásár egyébként március 28-áig tart, így nem kell különösebben sietnetek, van elég időtök átnézni a kínálatot, és kiválasztani azt, ami a kedvetekre való.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)