Hirdetés

Az NCIS sem ússza meg a játékká válást

|

Szánjuk-bánjuk, hogy eddig nem adtunk hírt róla, mert két napja hányódik nálunk ez a nagyszerű infó, de most bepótoljuk.

Hirdetés

Már két napja, hogy megnéztük az NCIS játék trailerét, de testvérlapunk DVD-jének leadása, valamint a mostanában ránk zúdult munkák miatt nem tudtuk korábban hírt adni róla. Most azonban bepótoljuk eme súlyos hiányosságunkat, és megígérjük, hogy a mai fürdés előtt csalánnal fogjuk csapkodni a hátunkat, vezeklés gyanánt.

Szóval a helyzet az, hogy az Ubisoft és a CBS Consumer Products bejelentette, hogy közösen fejlesztik az NCIS című, igen sikeres sorozat játék adaptációját. Miután mindenki fellőtte örömében a szilveszterről maradt tűzijáték rakétáit, lássuk a részleteket.

Az összes létező otthoni konzolra, illetve PC-re is érkező játékban kedvenc karaktereink bőrébe bújhatunk, hogy igen összetett gyilkosságokat és terrorista hálózatokat derítsünk fel, buktassunk le, oszlassunk szét, és lövöldözzünk halomra. Az összesen négy epizódot feldolgozó adaptációt a sorozat forgatókönyvét is író személyek alkották meg, tehát a történet elég csavarosnak tűnik, ami elvileg a játék velejét is adja.

A bűnügyek felderítésénél kedvenc karaktereink bőrébe bújva használhatjuk azok speciális képességeit, akár Ziva David, vagy Tony DiNozzo ügynökökről legyen szó, vagy Abby Sciuto-val végezzünk fura analíziseket, esetleg Ducky Mallard bőrébe bújva vizsgálgassuk az áldozatokat, de akár McGee speciális ügynök személyében is üldözhetjük a rosszfiúkat.

Az előbb említett négy epizód direkt a játéknak lett kitalálva, és miközben egyre közelebb jutunk a megoldáshoz, ellátogathatunk akár Atlantic City kaszinóiba is, vagy Dubai egyik luxushotelében szemlélhetjük a gazdagságot. A négy sztori egyébként egymással összefügg, és a megoldás is ezek végigjátszásával válik világossá.

A nyomozás során az ígéretek szerint drámai kihallgatásokban, a modern technikákat teljes mértékben kihasználó technológiákkal, és ujjlenyomat elemzésekkel lesz dolgunk. A karakterekkel kapcsolatban elvileg a jól kidolgozottság lesz a jellemző, és a szituációk, illetve a párbeszédek sem fogják nélkülözni a sorozatból ismert hangulatot és humort.

Nagyon bízunk benne, hogy az NCIS nem fog CSI adaptáció sorsára jutni, melynek korongja azóta is ott porosodik sokak polcán, mert még arra sem jó, hogy a billegő asztal lábát kitámasszuk vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)