Hirdetés

Az online áruházak bojkottálják a Modern Warfare 2-őt

|

Nem múlhat el nap, hogy ne lenne valami hír a Modern Warfare 2-vel kapcsolatban.

Hirdetés

Az Infinity Ward legújabb játéka minden bizonnyal emlékezetes lesz. Ha más miatt nem is, az szinte biztos, hogy a Modern Warfare 2 körüli felhajtások okán mindenki emlékezni fog rá. A legújabb hír, hogy a játékot online csak a Steam árusítja majd, mert a többi áruház beintett a Valve-nak, és az Infinity Wardnak is.

Az ok természetesen a multiplayer. CoD címről lévén szó, ez a része a játéknak ugyebár igen hangsúlyos, és mint tudjuk PC-n a Steamhez kötődik. Az igaz ugyan, hogy a Steam online rendszere általában jól működik, és barátságos, a konkurens áruházak( Direct2Drive, Impulse, Gamersgate)  úgy döntöttek nem árusítják a Modern Warfare 2-őt egészen addig, amíg a kötelező Steam támogatás a játék részét képezi. Az Activision ugyan meg van róla győződve, hogy a karácsonyi időszak legjobban fogyó játéka lesz a Modern Warfare 2, de ha még sok ilyen apróbb gikszer becsúszik...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)