Hirdetés

Az új Assassin's Creed már egészen más játékmenetet kaphat, mint a Valhalla

|

Azonban lehet, hogy súlyos bajban van a projekt, és így még sokat kell várnunk egy esetleges új felvonásra.

Hirdetés

Sok éven át egy eléggé jól bevált receptet követett az Assassin's Creed széria, amire valószínűleg sokan már rá is untak, de szerencsére a 2017-ben megjelent Origins alaposan felrázta a dolgokat, és egy olyan játékmenetet prezentált nekünk, ami a korábban látottakkal ellentétben szerepjátékos elemeket is kapott. Ezt az új irányvonalat követte az Odyssey, illetve a Valhalla is, ám lehetséges, hogy a Ubisoft elérkezettnek látta az időt egy újabb átalakításra.

Egy viszonylag megbízhatónak számító szivárogtató, j0nathan korábban már hozott nekünk ezt-azt a következő Assassin's Creed kapcsán, ami jó eséllyel a 12. század végére kalauzolhat el minket. Nemrég pedig újabb apróságokkal lepett meg minket a youtuber, aki szerint az új rész alaposan eltér majd az utóbbi néhány felvonástól, ugyanis játékmenetét tekintve leginkább az Uncharted szériához hasonlíthat.

Hirdetés

Ez a gyakorlatban elvileg azt jelenti, hogy a nagy, nyitott játéktér helyett különböző pályák vannak, amelyeket részben be is járhatunk. A játékban állítólag I. Richárd király testőreként tevékenykedhetünk, de van egy másik főszereplő is, méghozzá egy női orgyilkos, a két karakter pedig a történet egy pontján találkozhat is.

Ám j0nathan elmondása alapján rosszul állhat a Ubisoft Sofia projektjének szénája, sőt az sem kizárt, hogy időközben jegelve, vagy teljesen kukázva lett az egész. Szerinte ugyanis a kalandot fejlesztő csapat már a Valhalla DLC-jén ügyködik. Ez pedig összességében azt jelentheti, hogy sem idén, sem pedig jövőre nem fog új résszel bővülni a széria, így lehet, hogy a következő Assassin's Creed csak 2023-ban érkezik meg. Értelemszerűen óvatosan kell kezelni a fenti információkat, így talán még van remény, hogy végül elkészülhet ez a projekt is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)