Hirdetés

Az új Disintegration trailer a többjátékos módokat mutatja be

|

Összesen három különböző Disintegration móka közül választhatnak majd azok, akik szívesen lövöldöznének majd egymásra.

Hirdetés

Nemsokára újabb játékra vethetik rá magukat a sci-fi lövöldék szerelmesei, ugyanis a következő hónapban megérkezik a Disintegration, amin igazi veterán fejlesztők dolgoztak. A játékban természetesen lesz kampány, de azoknak sem kell szomorkodniuk, akik inkább a multiplayer meccseket preferálják.

Hirdetés

A Distintegration összesen három többjátékos módot tartalmaz, amelyek működésükben eléggé eltérnek majd egymástól. A Zone Control például a klasszikus pontfoglalós mókára hasonlít, mivel az lesz a feladatunk, hogy bizonyos területek megszerzésével miénk legyen az egész pálya. A Collector módban a gyűjtögetésé a főszerep, és a játékosoknak az lesz a céljük, hogy minél több brain cant birtokoljanak. Végül bemutatkozott még a Retrieval, amely során a támadó csapatnak az a dolga, hogy egyik pontról a másikra leszállítson egy cuccot, miközben a védők igyekeznek ezt mindenáron megakadályozni.

Ha kíváncsiak vagytok arra, hogyan néznek ki a fent leírt játékmódok a gyakorlatban, akkor feltétlenül nézzétek meg a fejlesztők legújabb videóját!

Ha minden jól megy, akkor június 16-án fut be a Distintegration PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik a játék eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)