Hirdetés

Az új GTA Online új frissítése eltüntetett 189 autót a boltokból

|

Mindenki nagyon örül, hogy a GTA V többjátékos módja még mindig kapja a támogatást, de annak már kevésbé, hogy ez milyen formában érkezik.

Hirdetés

A GTA Online játékosainak általában van okuk örömre, ha új tartalmakat kapnak, de ezúttal egy kicsit problémás a helyzet. A San Andreas Mercenaries kiegészítő egy rakat újdonságot hozott ugyan, viszont érkezett vele egy nagy változtatás is.

Pontosan 189 autó és motor került ki a GTA Online böngészőjében megnyitható online boltokból a csomag érkezésével, de aki hűségesen fizeti a GTA+ szolgáltatásának havidíját, az hozzáférhet ezek egy részéhez. 

Hirdetés

Az hagyján, hogy egy 6 dolláros fizetőkapu mögé kerültek a járgányok, de az előfizetés csak PS5-ön és Xbox Series konzolokon érhető el. Ez az egész úgy kezdődött, hogy a Rockstar "pár kevésbé népszerű jármű" eltávolításáról beszélt, azzal a céllal, hogy "egyszerűsítsék a vásárlás élményét". Ezért akarták kitakarítani a játékbeli felhozatalt, csak azt nem tették hozzá, hogy a tisztogatás mekkora is lesz valójában. A kocsik és motorok egy részét majd a kaszinóban pörgetéssel és egyéb, egyelőre nem részletezett módokon lehet megszerezni.

"Kevésbé használt cuccokról volt szó, nem mindenről, b***ki. Már tönkre is tették az egész frissítést ezzel a szarsággal."

A fentihez hasonló reakciók többségével van tele a /r/GTAOnline subredditen felbukkant poszt, ami jelezte az autópiaci változtatásokat. A Rockstar láthatóan mellélőtt a dologgal, de meglepődnénk, ha a közösségi forrongás bármi változást is hozna.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)