Hirdetés

Az új Need for Speed Unbound gameplay a sebességőrülteket célozza meg

|

A Criterion Games bemutatja, hogy virtuálisan érdemes száguldozni.

Hirdetés

Az Electronic Arts régóta próbálja megismételni az Underground 2 és az első Most Wanted sikerét, de a játékosok egyik epizódra sem tekintettek olyan szeretettel, mint ezekre, szóval folytatódik a kísérletezés. Ezúttal a Burnout sorozatról elhíresült Criterion Gamesen a sor, hogy valami újjal elnyerje a rajongók szimpátiáját, ez pedig a képregényes-rajzfilmes effekteket felvonultató Need for Speed Unbound lesz, amely mögé az ismert rapper, A$AP Rocky állt be teljes mellszéleséggel. 

A korábbi látnivalóknak köszönhetően már a játékmenet több részletét is megismerhettük, legyen az a fogadás, a trükkös versenyek vagy éppen a játék térképe, most viszont itt az ideje, hogy szemügyre vegyük a széria egyik legfontosabb elemét, a gyorsulást. 

Hirdetés

Biztosan meglepő lesz a számotokra, de a Need for Speed Unboundban nemcsak ügyességre, hanem sebességre is szükség lesz. A Speed Race események képében lényegében a klasszikus gyorsulási versenyeket kapjuk meg, ahol az győz, akinek a verdája mindenki másnél jobban repeszt.

Ahogy az alábbi gameplay videóban is láthatjátok, meg van adva, hogy mennyi a beugró és az egyes helyezésekért menyit lehet kaszálni, ahogyan az is, hogy mekkora figyelmet generál a futam. A végeredmény mellett az sem mindegy, hogy milyen fogadásokat kötünk a többi versenyzővel, ráadásul a nitró mellett egyéb módszereket, például alternatív útvonalakat is használhatunk. 

A Need for Speed: Unbound megjelenése már itt van a kanyarban, december 2-án várható PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. Ha gépet kell hozzá fejlesztenetek, még éppen van rá időtök. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)