Hirdetés

Az Xbox tulajok ismét elképesztő mennyiségű leárazott játékból válogathatnak

|

Ha valaki feltétlenül szeretne megválni egy kis uzsonnapénztől, az nézzen szét az Xbox Store-ban.

Hirdetés

A Microsoft minden héten összegyűjti az éppen akciós játékok listáját, legyen szó Xbox Live Gold kedvezményekről, vagy csak éppen zajló leárazásokról. Ezúttal nagyrészt akciós Ubisoft címek kerültek a kosárba, de például a Resident Evil sorozat fontosabb részeit is jóval olcsóbban húzhatjuk be Xboxra.

Vannak egyes árak, melyek csak Gold tagsággal érhetők el, de a lenti válogatás nagy részét az előfizetés nélkül is kedvezőbb árakon szerezhetjük be, és akad pár igen vonzó ajánlat, szóval nézzetek szét.

Hirdetés

Mivel a teljes felhozatal hatalmas, így leszűkítettük azt nektek a legfontosabb ajánlatokra, teljesen szubjektív szűrővel:

A következő egy hétben lesz alkalmatok behúzni a fentiek valamelyikét, de ha kíváncsiak vagytok minden akciós Xbox címre, akkor megtaláljátok a vásár minden portékáját ezen a linken.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)