Hirdetés

Baldur's Gate, GoldenEye 007 és Jeanne d'Arc - ezzel játszunk a hétvégén

|

Maga alá gyűrt minket a retróláz, csupa régi klasszikus tart most igényt a szabadidőnkre.

Hirdetés

Ellenállhatatlan erővel tört ránk a nosztalgia érzése, és ezért ahelyett, hogy friss megjelenéseket nyúznánk, lefújjuk a port a régmúlt gyöngyszemeiről.

HP - Rám tört a retró őrület, és PSP-n nyomom a 2006-os Jeanne d'Arc című körökre osztott taktikai szerepjátékot, amely leginkább a Final Fantasy Tacticsra emlékeztet, és nagyon szórakoztató minden bugyutaságával együtt. Nem tudom, mennyire emlékeztek, de a PSP mutatta meg, mennyire jól is tudta a Sony csinálni a kézikonzolos üzletágat, kár, hogy ma már nem lát ebben ekkora lehetőséget. Nagyon kíváncsi leszek, hogy a Sony Project Q végül milyen lesz, de megvolt annak a varázsa, amikor AAA címek készültek kifejezetten handheld piacra, és bárki bármit mond, ez nem olyan, mint a mobiljátékok. 

Paca - Nyaralásra csak a Switchet hoztam magammal, viszont azon bele is kezdtem a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomba. A Breath of the Wild kimaradt, pedig, mint azt nyilván mindenki tudja, sokak szerint egészen jó lett, a folytatás meg még jobb, meglátjuk, meddig jutok benne.

Hirdetés

Csirke - Unalmas fickó vagyok, akik még mindig úgy gyűri a Diablo IV-et, mintha nem lenne holnap. Egészen elképesztő, hogy lehet darálni a Season 1 alatt egy rogue-gal - a varázslókról nem beszélünk. 

Kaci - Néhány hónappal ezelőtt kezdtünk el ismerkedni a Twilight Imperium 4. kiadásával. Mostanra túl vagyunk 5 játékon, úgyhogy épp itt volt az ideje, hogy megvegyük a kiegészítőt és kezdhessük elölről a tanulást. Újabb 15-16 órás játéknapnak nézünk elébe, aminek a végén csak egy nyertes áll majd fel az asztal mellől, de valószínűleg ő sem lesz boldog.

Hunter - Vár rám a Tekken 8 és a Granblue Fantasy Versus Rising béta, szóval az egész hétvégét végig fogom verekedni. Ezeken felül még vár rám egy D&D alkalom is, mert a csapatommal végre visszatérhetünk Strixhaven mágusiskolájába. Sűrű pár nap lesz ez, de legalább unatkozni nem fogok.

Szada - Ha minden jól megy, akkor egy olyan játékot fogok tesztelni minden szabad percemben, amit már nagyon vártam, viszont emiatt nem sok idő jut majd másra. Maximum a The Wandering Village-dzsel teszek majd kivételt, amit még nem sikerült elkezdeni legutóbb, de ami késik...

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Zs - A Wolfenstein: The Old Blood végigjátszását lezárva úgy döntöttem, eljött az idő egy újabb Game Pass-előfizetéshez, a legutóbbi kör óta ugyanis bekerült néhány cím a repertoárba, amit szívesen beizzítanék. Az első a GoldenEye 007 lesz, mivel ehhez még nem volt szerencsém. Remélem, hogy a személyes emlékek nélkül is megállja a helyét, ám ha nem, akkor biztosan találok magamnak valami mást a listáról.

Chava - Befejeztem a Cyberpunk 2077-et, utána pedig rögvest belevágtam a fejszémet egy még nagyobb fába. A Baldur's Gate 3 előtt mindenképpen át akarom ismételni a korábbi epizódokat, valamint bepótolni az eredetileg konzolos mellékszálakat. Szóval most a Baldur's Gate pörög, Gorion nagyon indulna már, csakhogy én addig ki nem teszem a lábam Gyertyavárból, amíg az összes küldetést végre nem hajtottam.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)