Hirdetés

Ballmer: Az Xbox 360 nem egy játékkonzol

|

Steve Ballmer, a Microsoft legfontosabb embere azt mondta, az Xbox 360-ra nem úgy kell tekintenünk, mint egy játékkonzolra.

Hirdetés

 

“Az Xbox nem egy játékkonzol” - mondta. “Az Xbox egy családi szórakoztató központ. Összehozza az embereket. Nézhetünk rajta TV-t. Közeleg a Hulu is. Ez az egyetlen olyan rendszer, ahol Te vagy a kontroller. A hangod, a mozdulataid, a tested."

Ballmer azt is elárulta, hogy minden háztartásban kötelező lennie egy Xbox 360-nak és egy Kinectnek. "Ha a saját családomra gondolok, a feleségem azt mondogatta 'Nem, nem, ez a fiúk játéka', most pedig azt mondja 'Igen, meg szeretnék nézni egy filmet. Játsszunk azzal a táncos játékkal". Ballmer az e hónapban megrendezett CES-en jelentette be, hogy a Kinectből a megjelenés utáni 60 napban 8 millió példány fogyott.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)