Hirdetés

Bannolták azokat a Diablo 4-játékosokat, akik kihasználták a karaktertranszfer bugot

|

Egy hiba miatt összefuthattak a Seasonal és Eternal karakterek, és sokan ki is használták ezt.

Hirdetés

Bármennyire is szereti a kritikusok és a játékosok többsége, a Diablo IV egy remek, de nem hibátlan játék, amely legutóbb egy szervereket érintő bugban mutatkozott meg. Eredetileg a Seasonal és Eternal karaktereknek két külön világban kellene létezniük, azonban egyes játékosok rájöttek, hogyan tudják kijátszani a rendszert egy hibát kihasználva: más karakterekkel összeállva és egy pillanatra lecsatlakozva a netről a játék átküldte őket a másik oldalra, ami komoly problémát jelentett. 

A glitch ugyanis lehetővé tette az Eternal karaktereknek, hogy gyorsabban lépjenek szintet, valamint átvihették a felszereléseiket és cuccaikat is, ami felborította a Seasonal Realm egyensúlyát. 

Hirdetés

Amikor ez az exploit kitudódott, a közösség megjósolta, hogy a Blizzard ki fogja rakni azoknak a játékosoknak a szűrét, akik kihasználják a csalást, és így is történt. A Diablo fórumon közzétett bejegyzésében Adam Fletcher közösségi vezető elmondta, hogy a nemrég megjelent patchcsel kijavították a Seasonal és Eternal karakterek átjárását lehetővé tevő bugot, ami azóta nem bukkant fel, és egyúttal kitiltották azokat a "kiválasztott fiókokat", amelyek hasznot húztak a hibából. Fel is bukkantak néhányan a Redditen panaszkodni, hogy vagy őket vagy a barátaikat lapátra tették, de a reakciók alapján a legtöbben egyetértenek abban, hogy a csalók megérdemelték a bant.

Eközben a Blizzard főnök, Mike Ybarra elárulta Twitteren/X-en egy felhasználói panaszra válaszolva, hogy már dolgoznak azon Season-hiba kijavításán is, ami megakadályozza, hogy egyes Diablo 4-játékosok tovább tudjanak lépni és begyűjteni a jutalmakat: várhatóan augusztus 15-én jön a frissítés.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)