Hirdetés

Batman: Arkham City - Megtoldott Detective mód

|

Lesz pár extra segítségünk a gazfickók elleni harcban.

Hirdetés

A rendező Sefton Hill elmondása szerint Batman detektív képessége néhány új tulajdonsággal bővül majd a Batman: Arkham City-ben, melyeknek köszönhetően kicsit könnyebb lesz megoldani Rébusz agyament fejtörőit.

Az ígéretek szerint a bűnözői nyilvántartás valamilyen módon kapcsolódni fog a kihallgatási mechanizmushoz, illetve hogy Rébusz titkos tartózkodási helyét nem csak új térképek megtalálásával lehet felfedni, de átvilágítva a bandázó embereit szintúgy fontos információkhoz juthatunk. Batman FreeFlow támadásával is vigyázni kell, mert a bűnbanda közé robbanva nem az lesz a legnehezebb feladat, hogy mindenkit földre vigyünk, hanem hogy hagyjunk legalább egyet élve, akit majd ki tudunk vallatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)