Hirdetés

Új DC-univerzum alapjait fekteti le következő Batman-játék?

|

Nemcsak reboot lesz sajtóértesülések szerint Batman következő videojátékos kirándulása, hanem egy sokkal nagyobb volumenű projekt kiindulási pontja.

Hirdetés

Kétlem, hogy ne létezne hatékonyabb és eredményesebb módja a figyelem-felkeltésnek annál, amit a fél évtizede szunnyadó Batman: Arkham széria lehetséges folytatása ügyében már heti rendszerességgel megtapasztalunk. Ezúttal a GWW gyarapítja a pletykahalmot a maga exkluzívnak és hitelesnek mondott értesüléseivel. A játék kedvéért tegyünk úgy egy pillanatig, mintha mindent fenntartások nélkül elhinnénk az utolsó szóig.

Hirdetés

Ezek alapján már idén ősszel bemutatkozik a Denevérember főszereplésével egy olyan új akciójáték, melynek fejlesztését a Batman: Arkham Originst jegyző Warner Montréal végzi. Magyarán szó sincs arról, hogy a csapat pusztán szórakozásból borzolná az idegeinket, valóban egy létező és nem is oly sokára megjelenő játékból csöpögtet információkat. A GWW szerint kukában landolt az Arkham Knight közvetlen folytatásának terve, amelyben Damian Wayne öltötte volna magára Batman jelmezét, pedig már készen álltak a fejlesztők arra, hogy a 2016-os The Game Awards keretében a nyilvánosság elé lépjenek vele.

Ezután személyi változásokra került sor a stúdió élén, majd egyik elvetett ötlet követte a másikat, mígnem a széria folytatásai helyett az újrakezdés mellett döntöttek. A reboot coop móddal érkezik időn ősszel, irányíthatjuk majd benne a teljes Batman-famíliát és szembekerülünk a Baglyok Bíróságával. Emellett feladata még szélesre tárni a kaput a DC videojátékos univerzuma előtt, hogy tudjon mire építkezni a Rocksteady régóta ígérgetett szuperhősös, már a következő konzolgenerációra szánt alkotása. Sőt, ugyanennek az egységesített világnak a részeként lát majd állítólag napvilágot a pletykált Superman-játék is.

Kicsit sok az ízlésünknek a "talán" és a "ha", mindazonáltal érdekesnek hangzik az ötlet mind az új játék, mind egy átfogóbb új univerzum felépítése kapcsán. Ti mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)