Hirdetés

Batman: Arkham Knight - Batman v. Superman felszerelést és sok mást kapunk még idén

|

A Rocksteady bejelentette, hogy milyen tartalmakat kapnak még a Season Pass tulajdonosai. A különböző skinek mellett sztori küldetések is jönnek.

Hirdetés

Már eddig is számos tartalmat kaptak azok, akik befizettek a Batman: Arkham Knight - egyébként kiugróan drága - Season Pass-ére, de még nincs vége. Első körben kapunk majd egy új Batman és Batmobile skint, melyek a Batman v. Superman: Dawn of Justice filmből származnak.

Ez a csomag decemberben jelenik meg egy másik csomaggal együtt, ami a 2008-as The Dark Knight Batman skint hozza el. A sztori tartalmak tekintetében még novemberben megkapjuk a következő Arkham Episode kiegészítést Catwoman's Revenge címmel, majd jön is a folytatás, az A Flip of a Coin. Az utolsó epizódban Robint irányíthatjuk az Arkham Knight utáni Gothamben, és közben le akarja vadászni Kétarcot is.

Decemberben még kapunk egy Season of Infamy: Most Wanted Expansion csomagot is, amiben négy Most Wanted küldetés lesz, a főszerepben pedig Killer Croc, Mister Freeze, Mad Hatter, és Ra's Al Ghul szerepelnek. Szép kis karácsonyi csomag lesz ez így.

Melyiket várjátok a legjobban? Mennyire vagytok elégedettek a játék eddigi csomagjaival?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)