Hirdetés

Battle of Atlantis - Hullámzó erő

|

Aki látta anno a Disney rajzfilmet, nem is gondolná milyen kemény legények lakják Atlantisz elmerült városát.

Hirdetés

A Disney bácsi által kreált atlantiszi népek aranyosak, kedvesek jószándékúak voltak. A Play Ten Interactive által elképzelt Atlantisz viszont korántsem ilyen békés. Az Ancient Wars: Sparta elkövetőinek új játéka az újra felfedezett Atlantisz és az emberek közötti háborút dolgozza fel. Ez a háború eddig a legpusztítóbb ami bolygónkon bekövetkezett, pedig atombombákról szó sincs. Az atlantisziak - mivel túlnyomórészt víz alatt töltötték az elmúlt pár évszázadot - a természet erőivel, és azok közül is főleg a vízzel operálnak. Nem áttalanak hatalmas szökőárakat gerjeszteni, a folyókat kitérítik medreikből ha kell, de azért egy jó kis hurrikán bevetésétől sem riadnak vissza. A konfliktus pontos oka egyelőre nem ismert, de az igen, hogy az atlantiszi népek elég nagy fölényben lesznek az emberiség maradékával szemben - ami bizonyára jót tesz majd a multiplayer egyensúlyának, de ne legyen igazam. A készítők csodás, eddig soha nem látott vízeffekteket ígérnek, teljesen átformálható, lerombolható környezetet, és amúgy is hypermegaűűber grafikát. Ezzel nincs is baj, csak azért a játékmenetre is figyeljenek, mert anélkül mehet az egész a levesbe. Alant megtekinthető a játék mozgásban, és bár a grafika tényleg jól néz ki, azért nem kell tőle hanyatt esni - főleg, hogy a megjelenés még nagyon távol. Legkorábban is 2009 végén találkozhatunk ezzel az új fantasy RTS-sel, és csak reménykedhetünk, hogy a film alatt szóló zene nem a játék soundtrackje...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)