Hirdetés

Battlefield 2042 nélkül is izgalmas lesz az október

|

Jön például a Far Cry 6, a Back 4 Blood, az Age of Empires IV, és még néhány olyan játék, aminek nincs szám a nevében.

Hirdetés

2021. októberi videojáték megjelenések - 4. hét

Marvel's Guardians of the Galaxy - október 26. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

A Marvel's Avengers-szel sajnos nem az volt a legnagyobb probléma, hogy a karakterek nem úgy néztek ki, ahogy a filmekben, és nem sokat javult a játék a megjelenés óta, de felejtsük is el - most a Square Enix egy másik csapata, az Eidos Montréal mutathatja meg, hogyan bánik egy Marvel-licenccel. A Marvel's Guardians of the Galaxy egy történetvezérelt, egyszemélyes akciójáték lesz, amiben Űrlordot irányítjuk, de a csapat többi tagja is segít minket küldetéseink során, és a velük folytatott beszélgetések alatt elhangzottak módosíthatják egy-egy misszió kimenetelét. Már a videók alapján is jónak tűnt, reméljük, a végeredmény sem okoz csalódást.

Hirdetés

Solar Ash - október 26. - PC, PlayStation 5

A Hyper Light Drifter fejlesztőinek új játékában egy szürreális, élénk színvilággal rendelkező világot járhatunk be gyorsan szaladva, azzal a céllal, hogy segítsünk megmenteni a főszereplő bolygóját az Ultravoidtól. Érdekes és egyedi indie játék lesz, nézzétek meg a trailert, az segíthet eldönteni, mennyire nektek való.

Iron Harvest - október 26. - PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

Ritkán kapunk jó RTS-t, de az Iron Harvest elég korrekt lett. A PC-sek ezt már tudhatják, most pedig a konzolosok is belevethetik magukat az alternatív '20-as évekbe, ahol dieselpunk mecheket irányítva vívhatnak csatákat a romokban heverő Európában.

Age of Empires IV - október 28. -  PC

Sokat kellett várnunk az Age of Empires sorozat folytatására, de most végre érkezik, és a Game Passben az első naptól elérhető negyedik rész szebb, jobb, tartalmasabb lesz, mint elődei. A történelem legfontosabb csatáit vívhatjuk meg 4 kampány és 35 küldetés során, a sötét középkortól a reneszánsz időkig, vagy beléphetünk az online csataterekre, hogy akár 7 másik játékossal vetekedjünk a dicsőségért. A játékban egyéb történelmi személyek mellett felbukkan Jean D'Arc és Dzsingisz Kán is, és csak rajtunk áll, diadalt aratnak-e.

Vampire: The Masquerade - Parliament of Knives - október 28. - PC, Mac, Linux, iOS, Android, böngésző

A rengeteg bejelentett Vampire: The Masquerade játék közül legalább egy megjelenik, bár ez egy szűkebb rétegnek szól. A Parliament of Knives egy interaktív horrorregény (avagy visual novel), amiben lényegében csak olvasnunk kell, és döntéseink irányítják a történet alakulását.

Fatal Frame: Maiden of Black Water - október 28. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

A Fatal Frame sorozat nem a gyenge idegzetűeknek való, de aki bírja a keményebb, igazán paráztatós horrort, annak mindenképp ajánlott a Maiden of Black Water. Eredetileg Wii U-ra jelent meg 2015-ben, de most újabb platformokon teszi elérhetővé a Koei Tecmo. A játékban kísérteteket kell fotóznunk, mert csak így verhetjük őket vissza.

NASCAR 21: Ignition - október 28. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Motorsport Games idén nagyon oda akarja tenni magát, és minden idők legjobb NASCAR játékát készül megalkotni. Az Ignition minden eddiginél autentikusabb lesz, a vezetési modell szintén fejlődik, és természetesen a 2021-es szezon minden járgánya, pilótája és pályája bekerül.

Riders Republic - október 28. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Stadia

A Steep után újabb extrémsportos játékkal készül a Ubisoft, ám ezúttal csak a játékidő egy részét töltjük havas tájakon. A Riders Republicban az Egyesült Államok nemzeti parkjaiban kerékpározhatunk, síelhetünk, snowboardozhatunk vagy repkedhetünk ernyővel és szárnyas ruhával, hol versenyelsőségért, hol a legjobb pontszámért küzdve. A béta minket sem győzött meg, reméljük, a teljes játék jobb élményt ad, nem érződik majd annyira kezdetlegesnek és unalmasnak, mint az a kis szelet, amit korábban láthattunk.

Mario Party Superstars - október 29. - Switch

A következő Mario Party egy gyűjtemény lesz, a Nintendo 64-es játékok tábláin játszhatjuk több mint 100 újragondolt minijátékot. Szokásos virtuális társasozós, partijátékos élményre számíthatunk.

A novemberi megjelenésekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)