Hirdetés

Battlefield 2042 nélkül is izgalmas lesz az október

|

Jön például a Far Cry 6, a Back 4 Blood, az Age of Empires IV, és még néhány olyan játék, aminek nincs szám a nevében.

Hirdetés

2021. októberi videojáték megjelenések - 3. hét

War Mongrels - október 19. - PC

A War Mongrelsben a második világháború keleti frontján harcolhatunk. A fejlesztők számára kiemelten fontos volt, hogy minden autentikus és történelmileg pontos legyen, valódi történetekből inspirálódtak. A valós idejű taktikai akciójátékban optimális esetben lopakodva kell katonáinkat terelgetni, de ha bármi baj történik, előránthatjuk a fegyvert.

Hirdetés

Toy Soldiers HD - október 21. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Az eredetileg még az Xbox Live Arcade-on megjelent Toy Soldiers felújított változatában ismét átvehetjük az irányítást játékkatonák felett, hogy első világháborús diorámákban küzdjünk a dicsőségért. Gyalogosokat, tankokat és repülőket is irányíthatunk, bevethetünk számos fegyvert, káoszt teremthetünk a terepasztalon.

Resident Evil 4 VR - október 21. - Oculus Quest 2

Nem vetnénk meg egy teljes értékű Resident Evil 4 remake-et, de a Capcom most egy VR-exkluzív variációval készült, amiben úgy élhetjük át a kalandot, ahogy soha korábban. A készítők a teljes játékot újraalkották, hogy belső nézetben, mozgásérzékelős kontrollerekkel is működjön, de a látvány... nos, hű az eredetihez.

Tandem: A Tale of Shadows - október 21. -  PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Tandem azt ígéri, forradalmasítja a logikai platformerek műfaját. Főszereplője Emma, aki Fenton nevű mackójával igyekszik utánajárni Thomas Kane, egy egykor híres fiatal fiú eltűnésének, átfésülve a Kane család birtokát. Hangulata leginkább a Little Nightmarest idézi, így aki a horrort annyira nem kedveli, annak valószínűleg ez sem fog tetszeni, de azért egy próbát megérhet.

Disciples: Liberation - október 21. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

A Disciples sorozat következő része a Liberation lesz, egy dark fantasy témájú, körökre osztott harcokat kínáló szerepjáték, melynek 80 órás kampánya során több mint 270 küldetést teljesíthetünk, és 5 befejezéshez juthatunk el. Van benne bázisépítés, toborzás, fontos döntési helyzetek, és 2-fős online mód is.

Kate: Collateral Damage - október 22. - PC

A Netflix a videojátékok piacán is szeretne jelen lenni, ezért a Kate című film egy kísérőjátékot is kap. A Collateral Damage egy roguelike lesz, amiben Tokió alvilágában tehetünk rendet erőszakkal.

My Friend Peppa Pig - október 22. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Bizonyára mindenki, akinek a közelében van most épp kisgyermek, hallott már Peppa malacról. A közkedvelt figura kalandjaira épülő, egyébként meglepően jónak tűnő játékban saját karaktert alkothatunk, akivel különböző kalandokat élhetünk át: segíthetünk megtalálni Papa malac szemüvegét, pancsolhatunk sártócsákban, vagy követhetjük az állatnyomokat az erdőbe. Leírása szerint olyan, mint a sorozat egy epizódja - kíváncsiak vagyunk, mennyire találja meg a közönségét.

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes - október 22. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

A Dark Pictures antológia harmadik része az iraki háborúban játszódik, ahol egy osztag tömegpusztító fegyverek után kutatva egy sumér templomra bukkan, azonban ott egész mást talál, mint amire eredetileg számított. Ellenségekkel kell szövetkezniük, hogy kijussanak - de természetesen a mi döntéseink is befolyásolják, ki marad életben a végére.

A folytatásért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)