Hirdetés

A Bad Company 3 lehet a jövőre érkező Battlefield

|

Egy pletyka szerint az E3-ig ugyan nem láthatjuk, de a 2018-ban érkező Battlefield a Bad Company 3 lesz és ismét egy történelmi konfliktust dolgoz fel.

Hirdetés

Ugyan a témáját még nem leplezte le, annyit már elárult az EA, hogy jövőre érkezik egy új Battlefield játék. Egy videós viszont azt is tudni véli, miről szól majd az új lövölde, a korábbiak alapján pedig nem teljesen kizárt, hogy igaza van.

Hirdetés

AlmightyDaq tavaly már a leleplezése előtt közzétett egy videót a Battlefield 1 érkezéséről, így sokan úgy gondolják, tényleg hiteles forrással bír a fejlesztőcsapaton belül. Mostani videója szerint a Battlefield: Bad Company 3 készül épp a DICE-nál, ami a vietnami háborúban játszódik majd elsősorban, de a hidegháború más részeiből is merít majd. Információi szerint  néhány fiktív sztorielemet is tartalmaz majd az egyjátékos kampány, a multi tekintetében pedig elmondása szerint visszatér például a Rush játékmód is, de emellett sok más részletről mesél az alábbi videóban.

Ugyan az első világháborús epizóddal kapcsolatban betalált a videós, nem biztos, hogy ezúttal is igaza lesz a készülő résszel kapcsolatban. Nem kizárt, hogy inkább a rajongók gyakran megfogalmazott vágyai alapján állította össze az információs csomagját, de az sem elképzelhetetlen, hogy egy tényleges szivárgásról van szó.

Ti örülnétek egy ilyen Battlefieldnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)