Hirdetés

Battlefield 4 easter egg - így lődd ki a Yetit

|

A virtuális katonák egymás után bukkannak rá a körülöttük lévő titkokra, furcsaságokra. Ezúttal az egyik hegycsúcson gyanús a Yeti.

Hirdetés

Emlékeztek még a nagy Megalodon rejtélyre? Itt a következő: a Yeti titok. A Battlefield 4 játékosai szeretnek easter egg vadászatot tartani (ahogy már ezt a Battlefield 3 esetében is megszokhattuk), nemrég bukkantak rá egy újabbra. Ugyan csak egy rövid ordítást hallhatunk, de a körülmények tekintetében erős a gyanúnk, hogy van valami a hegyekben.

A titkot szu1985 fedezte fel. Ahhoz hogy hallhassátok a lényeget, nagyon pontosan kell követni a játékos utasításait. Egy fix pontról kell leadni egy lövést, hogy eltaláljátok a bestiát és hallhassátok fájdalmas üvöltését. Ha őszinték akarunk lenni, akkor ez egy egész picit még tragikus is. Lássuk, hogyan is csalhatjátok elő a szörnyet.

Ha kíváncsiak vagytok a Battlefield 4-ben jelenlévő titkokra, és easter-eggekre, nézzétek végig Jackfrags videóját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)