Hirdetés

Battlefield 4 - megvan az óriáscápa (videó)

|

A játékosoknak végre sikerült megtalálniuk a Megalodont, a Battlefield 4 számos easter eggjének egyikét. És srácok, nem csalódtunk.

Hirdetés

A Battlefield 4 hemzseg az easter eggektől, aki épp lazítani szeretne két csata között, könnyen találhat magának valami felfedeznivalót. 

A Megalodon megtalálása volt az eddigi legnehezebb feladat, amivel a „tojásvadászoknak” szembe kellett néznie. Az őskori óriáscápát végül a Nansha Strike pályán sikerült megtalálni, így valószínű, hogy a Naval Strike DLC megjelenésével együtt került be. Mint azt az alábbi két videón láthatjátok, az állat tényleg hatalmas, és a legjobb, hogy vízbe érésekor robban egyet. Mintha Michael Bay kreálmánya lenne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)