Hirdetés

Battlefield 4 - most sem lesz moddolás

|

Ugyan szinte mindegyik hardcore Battlefield játékos nagyon szeretné, a Battlefield 4-ben sem lesz lehetőségünk moddolni.

Hirdetés

A DICE elég beszédes kedvében van az E3 2013 alatt, mondjuk a Star Wars Battlefront, a Mirror's Edge 2 és a Battlefield 4 mellett nehéz is csendben maradni.

Nehogy azt gondoljátok, hogy az Electronic Artsnál és a DICE-nál süket fülekre találtak a moddingolással kapcsolatos kívánságaitok, értik ők, hogy szeretnétek és azt is, hogy miért, viszont ez a lehetőség egyelőre nem játszik.

A DICE vezetője, Karl-Magnus Troedsson azt nyilatkozta, hogy "mi is szeretnénk több játékosok által előállított tartalmat, de addig soha nem kezdeményeznénk, amíg nem vagyunk biztosak benne, hogy tökéletesen tudnánk csinálni". 

"Ez annyit jelent, hogy meg kell lennie a szükséges eszközeinknek hozzá, és biztonsági feltételei is vannak a dolognak annak függvényében, hogy a motor mely részeit tesszük elérhetővé. Szóval a Battlefield 4-nél nem terveztünk semmilyen moddingolással kapcsolatos dolgot." - magyarázta a DICE vezére. 

De ez persze nem azt jelenti, hogy soha nem is lesz ilyesmi a Battlefield sorozatban. Troedsson szerint természetesen nincs kizárva, hogy a jövőben valami hasonlóval bővül a sorozat: "Amikor a Battlefield franchise jövőjéről beszélünk, akkor sok minden szóba került. Ez például egyike azoknak a témáknak, amiről nem keveset tanácskoztunk már".

A Battlefield 4 megjelenése PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra késő októberben, next-gen konzolokra pedig egy picivel később várható - egyelőre modding nélkül.

Nektek fontos lenne ez a funkció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)