Hirdetés

Battlefield 4 - naponta egy AMD videokártyát nyerhetsz

|

Indul a Battlefest, ami a Battlefield 4 játékosok szívében izzó vörös dühöt szivárványon táncoló pónikkal súlyosbított idillé varázsolja. Ajándékokkal.

Hirdetés

A Battlefield 4 élete elég kalandosan indult és igazából még a mai napig sincs minden rendben a játékkal. Persze a megjelenéskori problémák nagy részének már búcsút intettünk, folyamatosan jönnek a patch-ek, de a DICE most valami igazán különleges dologgal szeretne kedveskedni azok számára, akik kitartottak mellettük.

A Battlefest július 12-én indul és ingyenes dolgokkal, dupla tapasztalati ponttal, versenyekkel és sok minden mással kecsegteti a Battlefield 4 rajongóit. A legdurvább a Battleshot verseny lesz, amivel egy hónapon keresztül minden nap nyerhettek egy AMD videokártyát, 50 dolláros ajándékkuponokat, illetve Battlefield Premium tagságot.

 

Emellett természetesen lesz még rengeteg ajándék, amit meg lehet nyerni, illetve dupla XP hétvégék, közösségi küldetések, amikkel Battlepackeket nyerhettek és videós versenyek is. Izgalmas hónap lesz ez a Battlefield 4-ben, úgyhogy megéri visszanézni egy pár körre.

További információt találtok a Battlefield hivatalos blogján. Ez azért elég cuki dolog a DICE-tól, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)