Hirdetés

Battlefield: Bad Company 2 - Nyerj PS3 bétakulcsot!

|

Megkaparintottunk néhány PS3-mas Bad Company 2 bétakulcsot, amelyekért most ölre menő harcot hirdetünk!

Hirdetés

Akik csalódtak a Modern Warfare 2-ben, ma már messiásként várják a DICE és az EA rendezésében születő Battlefield: Bad Company 2-t. Sokan bármit megtennének, hogy valamilyen úton-módon bekerüljenek a most kezdődött PS3-mas bétatesztbe. Ha téged is vonz a folyamatos géppuskatűz, a romba dönthető városrészek és a csörgő lánctalpak, ha szeretnél a márciusi megjelenés előtt belenézni 2010 egyik legjobbnak ígérkező FPS-ének multijában nyomulni, akkor eljött a te időd!

Hogy megnyerd a három Battlefield: Bad Company 2 PS3-mas bétakulcs egyikét, készíts közös képet magadról és szeretett Playstation 3-madról! Ahogy közösen reggeliztek, ahogy az ágyban egymás mellett alusszátok az igazak álmát, vagy ahogy a homokos tengerparton a horizontra telepedett Nap sugaraiban szerelmesen szaladgáltok. Egyszóval küldj bizonyíték erejű fényképet arról, hogy közted és PS3-mad között különleges a viszony, ezzel is megmutatva, hogy Ti érdemlitek meg leginkább a három Battlefield: Bad Company bétakulcs egyikét!

Fényképes e-mailjeitek a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre küldjétek, „BFBC2 Béta" tárggyal november 27. (péntek) éjféli határidővel. A legbensőségesebb viszonyt ápoló három nevezett nyereménye egy Battlefield: Bad Company 2 bétakulcs. Egy kis ízelítő a Bad Company 2 multiplayerének bétájából:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)