Hirdetés

Beindult a GameStar Fansite Közösség! Te is nyiss fansiteot!

|

Éljen! Nagyon régóta készült, jó ideje készítettük elő, összeszedtük hozzá a GSO krémjét, hogy indulásakor is legyen már sok jó olvasnivaló rajta - íme a GSO Fansite Közösség!

Hirdetés

Biztosan kerestétek és kutattátok,hol lehetnek azok a nyerteseink, akiket a GS Online szerkesztésére kerestünk?

Március 10.-én tettünk közzé egy felhívást, hogy "Jelentkezz a GameStar Onlinera szerkesztőnek!". Azóta csak annyit lehetett tudni, hogy voltak nyertesek szép számmal, őket Eskin vette a szárnya alá, aki az egész csapat közösségi menedzsere lett. Ezeken az információkon kívül eddig néma csönd volt és hulla szag...
Most azonban nagyon nagy örömmel jelentem, hogy elindult a mi kis fansite közösségünk (http://blog.web4.hu), ahol a nyertesekből alakult csapatok publikálnak. Ez már önmagában egy iszonytatóan fene jó dolog (és tök jó, hogy csinálják), de ezzel a kéjhömpöly még nem ér véget: egyrészt máris találtok ott olvasnivalót bőven sokféle témában, csak kiragadva néhányat itt a Szimulátorgia, az RPGames, a Retro Blog, CineStar, a Sorozat Planet és még sokan mások is öregbítik olvasóink kreativitásának jó hírét.

Ebből is látszik, hogy nemcsak gamer, hanem egyéb témákban is készülnek az aloldalak - sőt, nagy tisztelettel bejelentem, hogy saját blogom, a GyulovesAOR is folytatódni fog - immáron ezalatt a rendszer alatt, remélem most sokan örülnek!! S még ezzel mindig nincs vége a jó híreknek, hiszen ebben a rendszerben, a fansite közösségben mindenki indíthat saját fansite-ot!!! A témaválasztás szabad, azonban kérünk benneteket, hogy saját fansite indításakor tartsátok tiszteletben a GameStar és a fansite közösség politika, vallás és pornográfia mentességét, illetve a fennálló magyar törvényeket - attól kezdve már csak egy dolog a fontos: írni, írni és írni!

Fontos tudni, hogy a fansite azé lesz, aki megnyitotta, így a saját fansite-ján annak szerkesztői a sötétkékek, míg mások nem azok (még mi sem :) ). Ahol a fansite-ok megjelenést kapnak: GameStar Online főoldala, blog.web4.hu főoldala, GSO játékinfó oldal (amennyiben gamer oldalról van szó és az oldal szerkesztője bejelölte, mely játékokkal foglalkozik a fansite), GSO felhasználó useradatlapja (ahol fel lesz tűntetve, ki melyik fansite-ban működik közre).


Sokan kérdeztétek, lehet-e publikálni nálunk cikkeket, teszteket, kritikákat, végigjátszásokat stb... Örömmel jelentem, hogy mostantól BÁRKINEK lehet a GameStar Fansite Közösség oldalán, amely a blog.web4.hu. Gyertek, nyissatok fansiteokat, publikáljatok minél többen! S addig is örüljünk együtt a GameStar Online család legifjabb és legújabb tagjának, a fansite közösségnek!

Oh, és majd elfelejtettem - az új oldal bármelyik fansite-ján a GSO usernévvel és jelszóval lehet bejelentkezni :)

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)