Hirdetés

Beindult a Windows Live Mail Desktop bétatesztje

|

A Microsoft szerdán bejelentette, hogy megnyitották a Windows Live Mail Desktop bétatesztjét, amely jelenlegi célja, hogy tesztereket és partnereket keressen. A program lényegében az MSN kliens egy lebutított változata, melyet csak a Hotmail levelek megnyitására specializálják. Kezdetben a tervek szerint maximum 100 fős csapatot szeretnének összetoborozni jövő szerdáig, és amennyiben ez összejön és a munkájukkal meg lennének elégedve, abban az esetben a csoportot 5000 főre szeretnék kibővíteni. A kliens főbb funkciói: - integrált spam szűrés - új fájl alapú adatbázis emaileknek és kapcsolatoknak - gyorskeresés - új kezelőfelület - RSS. Akik úgy gondolják, hogy résztvennének a tesztelésben, azok ezen a Blogon komment formájában kérhetnek további információt és jelentkezhetnek is.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)