Hirdetés

Bemutatkozik a Diablo trónkövetelője

|

A PC Games egy többfázisú bemutatóhullámba kezdett, amelyben egy kép mellett fokozatosan tárják fel az információhegyek hadát arról az RPG-ről, amely nem titkoltan a Diablo mellé szeretné emelni magát, és olyan címeket maga mögé utasítani mint a Titan Quest, a Sacred, vagy a Dungeon Siege 2.

Egyelőre igen keveset tudni az alkotásról, többek közt neve sincs. Hétfőig azonban a fenti kép maradék homályos részét minden nap eltüntetik részben, és az újabb kockák mellé újabb infókat is kapunk. Hétfőre a PC Games exkluzív interjút és képeket ígért a fejlesztőktől. A fenti képen egyébiránt egy goblin és egy kőből összeállt troll látható, amelyek hősünket támadják. A harcrendszer az infók szerint nagyjából a Diabloé lesz. A bal alsó sarokban látható tűz egyébként dinamikus lesz.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)