Hirdetés

BF 2142: Northern Strike Booster Pack

|

Az Electronic Arts a Battlefield 2-nél használta erlsőként a Booster Pack formájában készített kiegészítéseket, ám a módszert most a legújabb Battlefield részhez is bepróbálja a kiadó.

Hirdetés

A Battlefield 2142: Northern Strike története szerint a Pan Asian Coalition észrevétlenül beszivárgott Európa szívébe és már kiépítette az állásait. Az elsősorban városi környezetben kiépült erődök ellen indulnak meg az EU katonák, hogy aztán utcai hadviselésben foglalják vissza a területeket. A környezet a hóval borított Európa lesz, így új helyszínnel gazdagodik majd a játék. A Booster Pack összesen három új pályát, két új járművet, a Titán módhoz két új városi pályát, Assault Lines játékmódot és új, a teljesítmény arányában elérhető jutalmakat tartalmaz. A kiegészítőt 2007 nyarán láthatjuk majd a boltokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)