Hirdetés

Bikini Karate Babes újratöltve

|

Anno sok játékos figyelmét ragadta meg egy új verekedős játék, ami a Bikini Karate Babes nevet kapta, ám a sors úgy hozta, hogy maga a játék sohasem jelent meg.

Hirdetés

A fejlesztők azonban nem akarják annyiban hagyni a projektet és rögtön egy második rész készítésének álltak neki, ami a Warriors Of Elysia alcímet kapta. A Creative Edge Studios, rengeteg publicitást kapott a játék kapcsán és elég sajnálatos volt, hogy süllyesztőbe került a munkájuk. Az új fejlesztésük már biztos nem lesz a feledés martalékává, mivel az Enlight Software már bevállalta a kiadói teendőket, így biztosan megkapjuk majd a Bikini Karate Babes 2 programot. A játékban bikinis modellek rúgják majd össze a port 3D-s hátterek elött, amiből egyelőre csak a projekt honlapján kaphatunk némi ízelítőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)