Hirdetés

Bikinis képek miatt nem versenyezhet többé egy Call of Duty játékos

|

Az FPS játékokkal foglalkozó Kick- és Twitch-streamer többször került már kellemetlen helyzetbe, és úgy tűnik, hogy az Activision ezt megelégelte.

Hirdetés

Nadia prominens tagja a Call of Duty közösségnek, de legalább annyian néznek rá rossz szemmel, ahányan rajonganak érte. A Twitch és Kick streamer a múltban több csalási botrány közepében is szerepelt, és bár végleges ítéletet senki sem tudott kimondani, ezek az ügyek tartósan bemocskolták a hírnevét.

A helyzetét valószínűleg az sem segítette, hogy néhány hónapja egy OnlyFans-szerű weboldalra kezdett szexuális-töltetű (bár nem meztelen) tartalmakat feltölteni.

Hirdetés

Tegnap aztán kiborult a bili: Nadia a közösségi oldalán újságolta el a világnak, hogy kitiltották minden Call of Duty versenyről. Az ő elmondása szerint ez azért történt, mert bikinis képeket töltött fel az internetre.

"Teljesen feketelistára tettek minden Call of Duty versenyen. Mindezt azért, mert bikinis képeket töltöttem fel. Sosem posztoltam meztelen képeket az életemben. De persze egy srác a CoD közösségből nyugodtan kirakhatja a puszta seggét a közösségi oldalakra."

Az e-sportban jól ismert riporter, Jake Lucky is beszámolt a helyzetről, amikor kisebb összetűzésbe került Nadiával - a tiltása oka volt a vita középpontja. Az Activision nem kommentálta az ügyet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)