Hirdetés

Bilson: a THQ "felveszi a kesztyűt" a Homefront segítségével

|

Danny Bilson, a kiadó fejese szerint a THQ versenybe kerül a lövölde piacon.

Hirdetés

Úgy tűnik, a mai napon a játékvilág vezető szakemberei megmondják a frankót.

"Amikor elkezdtük a Homefront-ot, azt mondtam, 'srácok, ha egy FPS-t akartok készíteni, ami a modern hadviseléssel foglalkozik, a Call of Duty-val versengtek'."

"A küldetés - hogy felvegyük a kesztyűt. A Battlefield-del, a Call of Duty-val, a Medal of Honor-ral. És szeretném azt remélni, hogy felvettük a kesztyűt."

Egyébként a Homefront-ot rendelték elő a legtöbben az Egyesült Államokon kívül, de Bilson hozzátette, hogy arányaiban ez nem olyan ütős, mint a nagyágyúknál.

"A legtöbb, amit tehetünk, hogy a legjobb játékot készítjük el, amit csak tudunk, annyit adunk el belőle, amennyit csak tudunk és reméljük a legjobbakat."

"Meg tudjuk verni őket? Fantasztikus játékok, hihetetlen számok, oly sok év alatt.

[A Homefront] egy új franchise indítása, de eddig rendben van. Úgy gondolom, igazán jó játékunk van. És szerintem főleg a multis harcterünk van olyan poén, mint bárkié."

Kicsit pesszimistának tűnik Mr. Bilson, de azért szurkolunk nekik, innen Magyarországról. Hajrá THQ, hajrá Homefront!

A Homefront megjelenés március 11-én esedékes, PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)