Hirdetés

Binary Domain - PC-s megjelenési dátum

|

A SEGA végre bejelentette a Binary Domain PC-s verziójának megváltoztatott megjelenési dátumát.

Hirdetés

Eredetileg úgy volt, hogy a konuolosok után április hatodikán végre a PC-sek is belekóstolhatnak a Binary Domain által nyújtott fantasztikus élménybe, de a kiadó a megjelenést bizonyos okoknál fogva kénytelen volt elhalasztani egy kicsit.

Szerencsére valóban nem sokat kell várnunk, a Binary Domain ugyanis valamivel több mint egy hét múlva, április huszonhetedikén érkezik a Windows-t futtató számítógépekre digitális és dobozos kiadásban egyaránt. Aki már türelmetlenül várja, az többek között a Steamen is előrendelheti, ezzel együtt pedig megkaphatja a többjátékos módot bővítő Multiplayer Packet, benne az "Outside High-Rise, Upper City" névre keresztelt pályával, nindzsa ruhákkal, a "Hoga Type 69" mesterlövész puskával és a "Yamato-0" pisztollyal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)