Hirdetés

Indie Royale - pofás szülinapi leárazások

|

Az Indie Royale szülinapi bundle-jében aprópénzért adják a Cities in Motion 2-t, a Duke Nukem: Manhattam Projectet és még sok mást.

Hirdetés

Az Indie Royale, a Humble Bundle-höz hasonló rendszerrel működik, annyit fizetünk, amennyit csak szeretnénk, de át kell lépni a minimum határt, hogy az összes játék a miénk lehessen.

Az Indie Royale Birthday Bundle még hat napig él és olyan játékokat tartalmaz, mint a Cities in Motion 2, Duke Nukem: Manhattan Project, Impire, XenoMiner és a Perfection. A Xeno Miner kivételével az összes Steames játék, sőt, a Cities in Motion 2, Duke Nukem: Manhattan Project és a Perfection még Mac-en is elfut.

A minimum összeg jelenleg 4.05 euró, ami szép lassan kúszik felfelé, de ha €6-t kicsengettek, akkor megkapjátok a Theme Tune For 10 Games Never Made albumot is.

Amennyiben tetszik az akció, látogassatok el az Indie Royale Birthday Bundle oldalára és vegyétek meg. Nekem már a Duke Nukemért megérte megvenni. 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)