Hirdetés

Bizarr okokból halnak meg a WoW Classic Hardcore karakterei

|

Egyes Hunterek most kezdenek ráébredni, hogy a tetszhalálból bizony könnyen lehet valódi.

Hirdetés

A World of Warcraft Classic Hardcore módja egy hete elérhető, és máris számos mókás vagy szomorú történetről lehet halllani. A WoW Classic hivatalos fórumaira sorban érkeznek a viccesebbnél viccesebb sztorik - aki belevág egy olyan kalandba, amiben a halál végleges, annak mindenre fel kell készülnie.

A legjobb talán a Hunter volt, aki nem tudta, hogy hogyan működik a Feign Death képesség. A gomb megnyomásával a karakter elkezdi halottnak tettetni magát, aminek következtében a környező szörnyek magára hagyják. A gond csak az, hogy ha a teljes, 6 perces futamidőre ott hagyja a karaktert, akkor tényleg meghal. Ez Hardcore-ban nagyon kellemetlen, pláne 31-es szinten.

Hirdetés

A spektrum másik oldalán ott van egy dicsőséges Mak'gora kihívás. A Shadowfang Keep dungeonből esett Belt of Arugalt egy Mage helyett egy Hunter vitte el, a mágus pedig mérgében párbajt hirdetett. A normális Duellel ellentétben a Mak'gora halálig tart, a tét pedig a Belt of Arugal volt. A környező karakterek összegyűltek, és végignézték, ahogy a Hunter felmossa a padlót szerencsétlen mágussal.

Mak'gora to settle a loot dispute - Defias Pillager Horde (Classic Era Hardcore).
by u/Myth_Of_Er_ in wow

A kettő sztori között van egy Druid története, aki megfulladt a vízben, egy szomorú szerverszétkapcsolás, és a Gnome, aki túl közel ült le a kandallóhoz, és állt fel a gépe elől. A hivatalos World of Warcraft Twitter is megosztott pár adatot, köztük például, hogy a karakterek átlagosan 9-es szinten harapnak fűbe.

Ti kipróbáltátok már az új WoW Classic játékmódot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)