Hirdetés

Mindenki számára elérhető a szinte kész Black Mesa: Xen

|

A Crowbar Collective csapata tökéletes időzítéssel adta ki a Xen legújabb verzióját.

Hirdetés

Tovább bővült a rajongói Half-Life projekt, és a Black Mesa befejezését jelentő Xen fejezetek már nem kizárólag a bétatesztelők számára elérhetőek, hanem minden Black Mesa tulajdonos már kipróbálhatja az Early Access státuszba lépő játékot. A Crowbar Collective fejlesztőcsapat élesítette a legújabb frissítést, amelynek köszönhetően a Black Mesa: Xen még jobban optimalizált lett, mint korábban.

Hirdetés

Számos bugot javítottak a fejlesztők, a szükséges térképeken optimalizálták a fényeket és a hangokat, illetve a nehézségi fokozatokat is finomhangolták. A Xen Early Access fázisában még további két nagyobb, számozott frissítést terveznek, amelyekkel az achievementek is bekerülnek a játékba. A véglegesnek szánt 1.0 verzióban pedig már multiplayer játékmód és Steam Workshop kompatibilitás is helyet kap. Ezek mellett persze a Crowbar törekedik arra is, hogy az esetlegesen felmerülő bugokat folyamatosan javítsa.

A Black Mesa: Xen a Black Mesa részeként érhető el a Steamen, és karácsony alkalmából 20%-kal a szokásosnál olcsóbban megvásárolható. Ti örültök a Xen megjelenésének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)